Automate your Marketing
with Womplify




 
Aiza's FotoPage

By: Aiza Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Jan-2008 08:56 Email | Share | | Bookmark
Lost World of Tambun



Wednesday, 7-Nov-2007 08:25 Email | Share | | Bookmark
Secret Recipe..

 
 
duk sedap suap..lupa nak snap dulu...
View all 6 photos...
hmm..yummy..yummy....







Tuesday, 23-Oct-2007 08:25 Email | Share | | Bookmark
Di pagi Syawal..

 




Monday, 13-Aug-2007 09:38 Email | Share | | Bookmark
Naufals' Soccer Day...!

ready to shoot..
senam dulu..1..2..3..
..4..5...5 lagi...
View all 9 photos...
Venue : Padang FRIM,Kepong
Position : Striker
Motto : Kejor Yoep Kejor...!!






Thursday, 9-Aug-2007 03:27 Email | Share | | Bookmark
My Prince Charming

 


dah lama kena tag by mieja (ummi nurin) http://namiza.fotopages.com.so, rasanya pagi ni nak cite sket la ye.....
hhmmm..nak mula dari mana ye...
mana dapat nama Ammar Naufal sebenarnya ada perasaan kuat mengatakan my baby is a boy... mom's instinct kut..heheh..walaupun doc selalu ckp tak nampak sgt masa scan..confirm baby boy pun masa dah 8 bulan preggy...heheh..
masa tu dah duk cari2 ape nama sesuai nak bg...then,my youngest sister, Awatif bgtau...'kakak, letak la nama Naufal..adik suka nama tu...ada budak kecik kat tuisyen adik tu nama Naufal..cute sgt... " sabo je la...hehehe.. dgr nama tu,bunyi cam sedap je...maknanya Pemurah/Dermawan...insya Allah...so, cam jadi je panggil Naufal....since then dah panggil baby boy dlm perut ni ngan nama Naufal...tapi,takkan Naufal je,kan..?cam pendek sgt pulak....
sampai la ke hari bersalin, and he's a boy ..duk tak tau lagi nak letak nama depan dia ape..sbnrnya nak nama huruf A kat depan...terfikir Adam...hmm..Adam Naufal pun sedap gak....but my abah said,better Ammar coz bunyinya lembut sket dari Adam..hmm..sedap jugak Ammar Naufal... Ammar means Yang Memakmurkan/Yang Kuat Iman...
so, akhirnya, anak ibu dinamakan Ammar Naufal dengan rasminya.... at last..this is my Prince Charming...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net